Inspirație, la cerere!

© Alexandru Stoica

Nu pierd nicio ocazie sa amintesc cat de tare îmi plac clienții mei. De la ei am învățat cele mai importante lucruri pe care le știu în meseria mea. Ei sunt motivul si inspirația pentru ceea ce fac și bună parte din motivația mea pentru succes!

Am creat acest loc pentru a concentra resursele de care ai nevoie daca esti in pragul unei tranzactii imobiliare, din dorinta de a impartasi cu tine din secretele profesiei mele. Sper ca ele sa te ajute sa-ti indeplinesti obiectivele.

Daca ai nevoie de mine, uite cum mă găsești. 

Îmi poți lăsa un comentariu în secțiunea specială sub postările de pe blog, unde gasesti informatii utile si actuale despre procesul de vanzare si tips & tricks.

Poți accesa un formular de contact aici. Dacă alegi să-mi pui o întrebare, te rog să fii cât se poate de explicit. Atunci când îți răspund, chiar îmi doresc să fiu la obiect, ca să te pot ajuta.

Dacă îți este mai la îndemână, folosește contact@alicenecula.ro iar mesajul tău va ajunge la mine.

Bineînțeles că mă găsești pe Facebook. Dar mărturisesc că ador Instagramul. În contul meu o să găsești o galerie de fotografii care vorbesc singure despre cât de tare îmi place București-ul, poveștile caselor lui și despre cât de recunoscătoare sunt să fiu o mică parte din transformarea lui, prin meseria mea.

Ah, și era să uit! O dată pe lună transmit câte o serie de bunătăți, incluzând articole, idei despre “cum – să”, evenimente și proprietăți data de vânzare. Daca esti interest, înscrie-te la newsletter aici.