4 Comments

 1. Oana
  February 19, 2019 @ 7:01 am

  Buna Alice! Vai, mi-a mers la suflet ce ai scris. Si da, confirm, aproape tot ce ai scris ma reprezinta. Pentru nesiguranta locului de munca, am zis sa am un back up si sa invat despre imobiliare si cum sa devin agent. Ei bine, am 4 luni de cand muncesc mult, pe branci, fara nici un franc. Da, poate ca au fost factori externi, ca perioada incerta, agentia care nu imi ofera sprijin, ci doar libertate, insa pana la urma conteaza cati bani castig din asta.
  Inca ma mai gandesc ce ar trebui sa fac, sa am succes.

  Multumesc pentru articol.
  Succes in continuare!
  Oana

  Reply

 2. Monica Berechet
  September 9, 2019 @ 7:58 pm

  Buna. Mi-a placut foarte mult articolul tau, scris cu suflet. Ma gandesc sa incepbsi eu acest drum, fiind in acest momnet agent de vanzari in FMCG. Imi poti recomanda, te rog, cu ce cursuri sa incep.
  Multumesc.

  Reply

 3. Cristian
  September 22, 2019 @ 9:11 am

  Pt. Oana, nu e normal sa lucrezi 4 luni fara sa castigi nimic, nu stiu in ce oras activezi, dar cred ca ar trebui sa emigrezi catre orase mari din tari bogate cu economie functionala, sa traiesti modest cativa ani pentru a-ti face un capital de peste 100.000 euro si abia dupa aceea sa te gandesti la niscai “combinatii” imobiliare, cum ar fi cumpararea unei case cu teren in centrul unei comune cu peste 3000 de locuitori si construirea unui spatiu comercial cu destinatie inchiriere Profi.In Bucuresti merg si inchirierile in regim hotelier.

  Reply

 4. Yasmin
  October 25, 2019 @ 11:21 am

  Wow, foarte de ajutor ! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *